21:33
Шапки фанфіків
Візьму на себе наглість попросити - дорогі фікрайтери, у творах яких немає шапки, заповніть її, будь ласка. Оріджиналів це також стосується. Одна п'ята робіт без шапок! Даю вам на це три тижні. По завершенню терміну, роботи, що не оформлені як слід будуть... Ну видаляти на перший раз я не стану, а просто влізу в описи невідповідних робіт і заповню їх на власний розсуд. А фантазія в мене, повірте, працює досить непогано.

Обовязкові пункти: назва, автор, фандом, рейтинг, персонажі/пейрінг (вийняток - оріджі, там не обов'язково) жанр, розмір, зміст фіка, статус, дисклеймер (крім оріджиналів), інформація про розміщення на їнших ресурсах.

Необов'язкові пункти, які ставляться при потребі: перекладач, бета/гамма, попередження, коментар автора, коментар бети/гамми (сюди різні примітки, зауваження, прохання, посвяти тощо).

З повагою, Акварель (Аква).
: 1098 | : Love_Rain | : 5.0/1
: 6
6   [Матеріал]
Матеріал стане доступним для перегляду після перевірки модератором. - Що це таке? Чому не можна редагувати фанфік без перегляду модератора?

5   [Матеріал]
Вибачте, я намагаюсь створити свій фік , та не знаю де і як,допоможіть

0
4   [Матеріал]
Так, рунетівське. А оскільки багато авторів сидять на тому ж фікбуці, щоб не було прикрих ситуацій, і ввели пункт в обов'язкові.

0
2   [Матеріал]
Мда... Ситуація... В ідеалі, попросити б дозволу в автора, щоб як що що не було придирок. А поки що пишіть так.

3   [Матеріал]
З авторкою побалакав, шапки повиправляв (довелося трохи скоротити, бо писало, що «Довжина тексту в полі "Короткий опис" перевищує припустиме значення»).
Чисто для інформації, розміщення на інших ресурсах — це щось чисто рунетове \ уанетове? На англомовних сайтах ніколи не стикався з таким, тому я (і авторка теж) не розумію, навіщо десь перевикладати, якщо можна просто дати посилання.

1   [Матеріал]
Питаннячко.
Що робити з перекладом фанфіку, де в оригіналі ані дисклеймерів, ані інформації щодо розміщення нема? Дисклеймери, припустимо, я можу додати — «MLP:FiM належить Hasbro, Fallout належить Bethesda». А от інформацію про розміщення авторка не писала ані на FimFiction, ані на PFA, де викладала його раніше. Тобто цей пункт просто ігнорувати, незважаючи на обов'язковість?


[ | ]