17:20
Новинки на сайті

Доброї пори!
Хочу почати з того, що на сайті нарешті з'явились деякі правила. Вони лише на деякий час, згодом все буде детально розписано, як і має бути. Ось посилання на правила.

Їдемо далі. В короткому описі фанфу ви можете знайти надпис "Дякую". Це чудова змога подякувати автору за роботу, але це в тому випадку, якщо вона вам подобається. Ніхто вас це не примушує робити, проте, і самому автору буде цікавіше, і вам буде цікаво дізнатися, скільком людям сподобався ваш твір. Щоб оцінити новинку зайдіть на ВКФ, і все самі побачите. ^^

Також додана тема у вигляді шапки. Переглядаючи ваші роботи помітила, що в короткому описі немає шапки. Так не повинно бути! Якщо це вірш, то в описі повинне бути ім'я автора / нік та сам сюжет. Наприклад, можна написати, що вірш "сумнийвсіридають" і тому подібне. Зацікавте читача. До речі, ви самі можете редагувати свої роботи, тож прошу найближчим часом відредагувати їх згідно новим правилам.

Анкета для Бети / Гамми

Шановні модератори, працюйте хоч трохи активніше.

З повагою, Адміністрація ВКФ.

: 851 | : Добрячка | : 3.0/2
: 3
1   [Матеріал]
Довго думала, куди це писати, вирішила все-ж написати тут. У правилах вказано, що на сайті заборонена ненормативна лексика. Мається на увазі заборона на використання ненормативної лайки на адресу інших користувачів, чи заборона, в тому числі, на публікацію фанфіків, що містять ненормативну лексику? Я особисто такого не пишу, але, як то кажуть, ніколи не пізно починати, до того-ж, бажання іноді виникає.

0
2   [Матеріал]
Заборона ненормативної лексики в сторону користувачів. В роботах дозволяється.

0
3   [Матеріал]
Але в шапці потрібно повідомити, що твір містить ненормативну лексику, звісно.


[ | ]