01:07
Новий розділ та нова рубрика

Доброї ночі!

Шановні користувачі, в цій новині ми розглянемо дві головні проблеми нашого сайту.

Перша проблема (і, напевно, найважливіша) - обмеження кількості символів Ваших робіт. ВКФ дає Вам змогу розмістити свій фанфік до 60 000 символів, якщо ж у Вас розмір міді або максі, то доведеться ділити свій фік на частини. Оскільки усунення цієї проблеми від адміністрації сайту ніяк не залежить, давайте спробуємо "обійти" цю проблему. Для цього створений новий розділ на сайті з назвою "Міді/Максі", як ним користуватись ви можете прочитати ось тутечки. Це не досить зручно, але адміністрація сайту надіється на Ваше розуміння ;)

 

Друга проблема - реклама на сайті. Поки що ми не можемо запропонувати інший варіант, як встановити розширення в своєму браузері "AdBlock".


 

Це вбереже Вас від реклами не тільки на нашому сайті, але й на всіх інших.

 

На фанф-буці існує ранг користувачів, який поки що має такий вигляд:


 

 

(Числа позначають кількість повідомлень на форумі.) Вже створена тема (натисни сюди), де Ви можете запропонувати Свій варіант. Найкреативніший ранг отримає нагороду.

 

Як ми і обіцяли, на ВКФ стартує рубрика "Фанф місяця". Все, що від Вас вимагається, так це додати посилання на Свою ЗАКІНЧЕНУ роботу у тему на форумі. Потрібно як мінімум 3 роботи, голосування триватиме на протязі 5-ох днів.

 

Велике прохання приймати участь у житті сайту; адміністрація докладає усіх зусиль, щоб Ви змогли поділитися Своїми роботами на рідній українській мові, або просто почитати твори інших користувачів та приємно провести час. Коментуйте роботи інших, спілкуйтесь на форумі та в чаті. Без Вашої допомоги нам не впоратись!


 

                                                                        Дякуємо за увагу.

                                                                                            З повагою, Адміністрація Сайту.

 

: 1387 | : Добрячка | : 5.0/2
: 0

[ | ]