15:18
Невеликі оновлення

Доброго дня, шановні користувачі сайту!

Адміністрація сайту рада Вам всім повідомити, що на сайті знову відбулись невеликі оновлення. Головне з них - рубрика "Фанф-місяця". В минулій  новині ми вже повідомляли про неї, але, на превеликий жаль, ніхто так і висунув свою роботу на огляд. Таким чином, адміністрація взяла на себе право вибрати фанф власноруч. Якщо хтось з Вас захоче взяти участь, ось посилання на тему в форумі - тикни тут .

 

Також на сайт додана нова група користувачів: "Автори". Щоб потрапити до цієї групи, Вам потрібно викласти щонайменше 10 своїх робіт на фанф-бук і після цього написати Добрячці в особисті повідомлення. Ось деякі додаткові можливості цієї групи: не потрібно вводити код безпеки; Ви зможете редагувати свої теми на форумі, а також редагувати повідомлення на форумі, ВКФ; дозволене використання ББ-кодів і регулювання максимального розміру зображення. Також на форумі нижче Вашого ніку буде іконка. Нагадую, що є й інші групи, до яких Ви можете приєднатись, а саме:


Перші дві людини, які потраплять в групу "Авторів", також отримають підвищення рангу - "Тутешній" (Зараз Ваш ранг "Новачок")

 

Наразі це всі новини. Дякуємо за увагу!

 

: 1264 | : Добрячка | : 4.8/4
: 0

[ | ]