[ · · · · · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Пісочниця » Поговоримо? » Відгук про... (...переглянуті аніме, фільми, серіали, дорами)
Відгук про...
Black_SymphonyДата: Вівторок, 26.06.2018, 12:26 | Повідомлення # 1
Тутешній
Група: Адміністратори
Повідомлень: 5
Нагороди: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
М-м-м... Навіть не знаю...
Ну, нещодавно я закінчила переглядати аніме "Клас убивць" (до речі, дуже рада, що воно є на рідній мові у непоганій озвучці). Що можу сказати... Аніме досить непогане, сюжет плавний і цікавий. Ну а що ще можна сказати, про жовту тентаклеподібну істоту, котра погрожує зруйнувати Землю, якщо до березня наступного року її не вб'ють, і змушує стати вбивцями чомусь саме найгірший клас середньої школи Конугігаока - 3-Е, до котрого прийшла викладати замість померлої вчительки. Протягом аніме, у котрому налічується два сезони та кілька ОВ, дітей навчають бути вбивцями та одночасно підтягують з усіх предметів, роблячи з класу, котрий відстає, ледь чи не найкращий клас у школі. Звісно, решта учнів цим не задоволені і всіляко стараються вставити 3-Е палки в колеса на чолі з досить-таки моторошним та лячним директором.
Аніме мені сподобалось. Подобалось спостерігати за ростом (в усіх значеннях) цього класу, як вони навчалися давати відпір решті, котрі досі їх принижували і брали на глузи, як їхній дивний вчитель допомагав їм та підтримував у всьому, як росли їхні навички та фізична підготовка... Та найбільше мені сподобалось, що діти (ну, не без маленької допомоги вчителя) самі зрозуміли, що їх готують не для справжнього вбивства живих людей, що всі ці навички можна і треба використовувати на благо, для допомоги людям, а не тільки для вбивства. Не дивно, що наприкінці клас так прикипів до свого дивного вчителя і їм було дуже важко вбити його. Особливо коли відриклась така шокуюча правда. 
Аніме легке й приємне для перегляду, раджу всім.
 
l_fmnkДата: Вівторок, 26.06.2018, 22:34 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт, я давно не двилася аніме. Бачила Зошит Смерті, Покемонів, Наруто, Самурай Чамплу.
Зошит Смерті здався трохи занудним. Інші мені дуже сподобалися. Краще розкажіть що з нового аніме можна подивитися!)
 
SakuraДата: Четвер, 28.06.2018, 10:27 | Повідомлення # 3
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
ЄЄєєєєєєє! Дякі за цю темку!  happy 

Я дивилася ціле море всього))) Але, напевно, почну з останньої  анімешки, яку бачила - Шалений Азарт.

Чесно, останнім часом, я мало цікавого бачила, бо встигла передивитися дуже багат всього. І томууууу, я була чесно здивована, бо це аніме з тих, які захоплюють з перших секунд! Спойлити не буду, але можу сказати, що персонажі продумані класно, сюжет затягує, а особливо ті моменти, де йде гра розуму. Я таке люблю! Я так розумію, що планується 2 сезон. То я його чекаю!))))
 
ЛінтябуйкаДата: Середа, 15.04.2020, 14:08 | Повідомлення # 4
Новачок
Група: Адміністратори
Повідомлень: 6
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Хей, привіт ! Здивована, що тут так мало обговорень. Що ж, я переглянула багатенько аніме, частину з них дивилась українською.  Останім часом я відірвалась від усього анімешного світу й лиш трохи знаю сучасні тренди.
Я б хотіла розповісти про не такі популярні й відомі аніме, як то ''Атака титанів'' чи " Токійський людожер''.  Серед них ''Хибні міркування'' (Kyokou Suiri) цього року випуску. Можливо, хтось назве цей тайтл - аніме на один вечір.  Але це безсумнівно буде приємний вечір. Сюжет крутиться навколо дівчини Котоко, яка в зовсім юному віці стала Богом Мудрості й отримала право бачити духів, привидів і різну нечисть. Отож вона закохується в Куро, хлопця, який через свою божевільну сімейку є чужим і для світу людей, і для світу духів. Ні, це не типова романтика, навпаки, любові там наче кіт наплакав, зате детективу достатньо. Раджу!
 
Форум » Пісочниця » Поговоримо? » Відгук про... (...переглянуті аніме, фільми, серіали, дорами)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: